dimecres, 8 d’agost del 2012

MONTSERRAT La Cara de Mico via escalada virtual


-->
Tot i que han dit que ha d'entrar aire africà nosaltres ens decidim a escalar al solet, així que pugem amb els turistes cap a Sant Joan per anar a la Cara de Mico a fer la última via del Guillem Arias que el trobem quan fem l'aproximació. A poc a poc, per la meva part, arribem a peu de via on hi fa un ventet molt agradable.
La via comença amb un muret força fi, però només són un parell de passos perquè després la paret s'ajeu.
La segona tirada que l'enceta el Toni una rampa de IV, molt senzilla. El Toni em diu de que li deixi fer la tercera tirada que es veu molt vertical, la millor de la via i com acostumen les vies del Guillem molt equipada.
Quan veig l'inici del quart llarg, molt cutre, buff malgrat intentar fer-ho net es belluga tot així que un parell d'Ao, sense cap vergonya fins arribar a una corda fixa que ajuda a fer un tram terrós, després la cosa canvia radicalment i ens trobem un muret de l'estil del tercer llarg, pots fer una reunió o fer un parell de passos d'artificial fins al cim. La via és més maca que la passejada del costat, la infidel.
Tot i que ja havíem donat la tarda per tancada al passar per l'agulla del pla dels Ocells, ens posem a fer la via Guzman i així completem una tarda molt agradable.
La ressenya la podeu trobar al blog del Guillem Arias

 Sortint de la zona vertical del 1r llarg

 L2

 L3

 L4


 Inici de l'agulla del Pla dels Ocells o l'Escolanet
L2

4 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Hola Mingo, veig que tornes a estar actiu, ja et trobes millor?

Jaumegrimp ha dit...

Mingo, com va l'esquelet? veig que més animat no? aquesta via no la conec l'apunto. Fa una estona he estat parlant amb el Toni, que el tenim fotut també, res greu per sort, però haurà de fer repòs uns dies, trúca'l que t'ho explicarà.

Mingo ha dit...

Joan no estic recuperat del tot havíem d'anar a Pirineu i he hagut de fer molta bondat, ara al setembre intentaré posar-me en mans de professionals del tema per veure si m'ho solventen, perquè malgrat tot, encara no m'han passat les ganes de patir per les parets.

Jaume, l'esquelet malgrat estic fet un cromo va fent, el que hem mata és la tendinitis que hem deixa bloquejat. Avu

Mingo ha dit...

Avui el trucaré